Skillception

Курс по SEO

Курс по SEO Като се има предвид значението на интернет за свързване на бизнеси с техните клиенти и аудитории, оптимизацията […]

Курс по SEO

Курс по SEO

Като се има предвид значението на интернет за свързване на бизнеси с техните клиенти и аудитории, оптимизацията на търсачките (SEO) се превърна в ценена професия, играеща съществена роля.

С две думи, SEO е практиката за увеличаване на трафика на уебсайт чрез органични резултати от търсенето. Но не просто трафик – необходим е квалифициран трафик. В крайна сметка получаването на милиони посетители не помага, ако не се интересуват от това, което предлага Вашият сайт.

С важността на SEO не е изненадващо, че 64% от търговците активно инвестират време в обучение на тактики за дигитален маркетинг. Тъй като понастоящем няма SEO степени или определени курсове, за да станете „експерт“ в SEO, опитът често се придобива чрез получаване на SEO сертификати.

Разбира се, получаването на цялото обучение, необходимо за добро усъвършенстване на SEO, е трудна работа, тъй като се изискват много различни умения.

Курс по SEO (Основи на Оптимизацията на сайтове)

Нашият курс за усъвършенстване за оптимизация на търсачките ще Ви превърне в умел SEO специалист, стимулиращ устойчив растеж в най-критичния маркетингов канал на Вашия уебсайт. Ще овладеете редица аспекти на SEO като проучване на ключови думи, техническо SEO, изграждане на връзки, анализи и много други.

SEO е може би най-предизвикателната и възнаграждаваща маркетингова дисциплина. Комбинирайки данни, анализи, маркетинг на съдържание и умения с HTML и техническа оптимизация на сайта, SEO отключва потенциала на Вашите маркетингови усилия. Този SEO курс обхваща всички тези ключови умения и как те се координират, за да се превърнат в ефективна маркетингова стратегия.

Какво ще научите?

  • Научете как да получите ключови думи за търсене от Google;
  • Научете как да свържете ключови думи за търсене от Google към Google Analytics;
  • Разберете различни отчети на Google Analytics, които да използвате за оптимизация на търсачките;
  • Научете как да оценявате данните за целевите страници за SEO;
  • Разработване на изходно ниво за SEO;
  • Разберете факторите, които влияят на SEO и как да използвате Google Analytics за намиране и отстраняване на проблеми;
  • Разработете табло за SEO за Вашия собствен сайт;
  • Подобрете маркетинга в търсачките, като използвате отчети на Google Analytics.

Тази специализация ще Ви научи да оптимизирате съдържанието на уебсайта за възможно най-доброто класиране в търсачките. Ще научите теорията за търсенето с Google и други алгоритми на търсачките; също така ще изградите практически, реални умения, които можете да приложите за кариера в дигиталния маркетинг или разработването на онлайн съдържание, включително оптимизиране на страница, оптимизиране за местна и международна аудитория, провеждане на одити на уебсайтове, насочени към търсене и привеждане в съответствие на SEO с цялостните бизнес стратегии.

Подобрете бизнесa си с трафик от потребители към Вашия уебсайт с нашия професионален курс по SEO.